Radiátor szerelés tisztítás Hívjon: 06703036274 

Üdvözöljük a Radiátór szerelő honlapunkon

Hívjon minket bizalommal nonstop 0-24 között!

 

06703036274

 
 
                              

Fűtési rendszer átmosása szükséges lehet. Sokak számára meglepő lehet , hogy régi és új fűtési rendszereknél is fontos az átmosás, vegyszeres kezelés!

A régi, meglévő rendszereknél a csővezetékek falán vastag szigetelő hatású vízkő és kosz lerakodások jelennek meg akadályozva a fűtőközeg áramlását . A radiátor belső felületén, a padlófűtés csöveiben lerakódott szennyeződések a hőátadást csökkentik . Ezek kb. 10-25 százalék többlet energia felhasználást jelentenek, nem beszélve a fűtési komfortérzet csökkenéséről. A fűtési rendszer átmosása és padlófűtés tisztítás, átmosás segít ezen problémák megoldásában.

Az új rendszereknél is szükséges a fűtési rendszer tisztítása és fűtési rendszer átmosása. Az új csövezésekben akár réz, akár vas, akár műanyag cső a csőrendszer anyaga, lehetnek benne forraszanyag maradványok , mechanikus szennyeződések. Az új radiátoroknál is fontos a radiátor tisztítása, mivel a gyártás során belekerült olaj, folyató szer maradványok későbbiek során problémát okozhatnak. A kazángyártók nagy része a garancia feltételeként írja elő a fűtési rendszer átmosását az első beüzemelés előtt 

A fűtési rendszer ámosása és vegyszeres  tisztítása: A vegyszert beöntik amit keringetni kel hogy feloldja a szenyeződést és egy bevonatot rak a rendszer falára ami megvédi a lerakodások letapadásától!

- a fűtési rendszerben megszűnik a lerakódás, üzembiztosabbá válik a rendszer

- kevesebb fűtési energiát használunk fel

- fűtési komfortérzet nő

- fűtési korrózió veszélye csökken

- kazánzajok csökkennek

- az egész rendszer élettartama nő

- fűtési rendszer keringési problémák megszűnnek

- padlófűtés egyenletesen fog fűteni

- radiátorokban a „hideg pontok” megszűnnek

 Továbi információkért  hívjon segítünk: 06703036274