Radiátor szerelés tisztítás Hívjon: 06703036274

Fűtési rendszer átmosása szükséges lehet régi és sokak számára meglepő lehet , hogy új fűtési rendszereknél is .

A régi , meglévő rendszereknél a csővezetékek falán vastag szigetelő hatású vízkő és kosz lerakodások jelennek meg akadályozva a fűtőközeg áramlását . A radiátor belső felületén , a padlófűtés csöveiben lerakódott szennyeződések a hőátadást csökkentik . Ezek kb. 10-25 százalék többlet energia felhasználást jelentenek , nem beszélve a fűtési komfortérzet csökkenéséről . A fűtési rendszer átmosása és padlófűtés tisztítás , átmosás segít ezen problémák megoldásában.

Az új rendszereknél is szükséges a fűtési rendszer tisztítása és fűtési rendszer átmosása. Az új csövezésekben akár réz , akár vas , akár műanyag cső a csőrendszer anyaga , lehetnek benne forraszanyag maradványok , mechanikus szennyeződések . Az új radiátoroknál is fontos a radiátor tisztítása , mivel a gyártás során belekerült olaj , folyató szer maradványok későbbiek során problémát okozhatnak. A kazángyártók nagy része a garancia feltételeként írja elő a fűtési rendszer átmosását az első beüzemelés előtt 

A fűtési rendszer ámosása és vegyszeres  tisztítása: A vegyszert beöntik amit keringetni kel hogy feloldja a szenyeződést és egy bevonatot rak a rendszer falára ami megvédi a lerakodások letapadásától!

- a fűtési rendszerben megszűnik a lerakódás , üzembiztosabbá válik a rendszer

- kevesebb fűtési energiát használunk fel

- fűtési komfortérzet nő

- fűtési korrózió veszélye csökken

- kazánzajok csökkennek

- az egész rendszer élettartama nő

- fűtési rendszer keringési problémák megszűnnek

- padlófűtés egyenletesen fog fűteni

- radiátorokban a „hideg pontok” megszűnnek

 Továbi információkért  hívjon segítünk: 06703036274